Hitta matskolan nära dig!

Anmäl ditt barn till ett dagsläger fyllt av spännande upplevelser och matglädje! Information om matskolor som arrangeras sommaren 2019 hittar du här nedanför i mitten av februari. Välj matskolan som passar er familj och anmäl ditt barn genom att fylla i anmälningsformuläret. Anmälningen öppnar 1.3.2019 kl. 10.

Anmälningen avslutas senast två veckor innan matskolan inleds eller då matskolan är fullsatt. De flesta matskolorna tar även emot anmälningar till köplatser.

Vid anmälan erhåller föräldern en bekräftelse per e-post. Om eventuell inhibering av matskolan meddelas till barnets förälder.

Information om deltagandet

Deltagarna får ett välkomstbrev med faktura två veckor innan matskolan. Deltagaravgiften är 65 euro. Deltagaravgiften betalas tillbaka endast vid sjukdomsfall (läkarintyg).

Eventuella frågor besvaras av matskolornas ansvariga handledare. Kontaktuppgifterna hittar du invid anmälningsformuläret.

Elektronisk anmälan

Vi samlar in personuppgifter via det elektroniska anmälningsformuläret. Närmare information om hur vi hanterar uppgifterna hittar du här.

Matskolor

NamnDatum