Matskolan för barn medverkar på Delikatessernas Finland

Matskolan för barn deltar i Delikatessernas Finland på Helsingfors järnvägstorg 18-20.8.2016. På Matskolans avdelning får barnen lära sig hur man tillreder en smaklig grönsakssoppa. Barnen får bekanta sig med säsongens grönsaker, känna på dem och skära upp ingredienserna till soppan.Läs mera »

Matglädje på barnens matskola

Matskolan är ett dagläger för 8-12-åriga barn, där barnen får uppleva matglädje med alla sinnen, besöka en bondgård och motionera. År 2016 arrangerar 4H-föreningar 45 matskolor för över 900 barn, 220 handledare, 2 000 föräldrar under skolloven.

Till varje matskoledag hör tillredning av morgonmål, lunch och mellanmål, motionspass samt diskussioner om hälsosamma levnadsvanor. Till matskolan hör också ett besök till en bondgård och en avslutande föräldramiddag.

Anmäl ditt barn till ett oförglömligt dagläger fyllt av nya, smakliga upplevelser!

Följ Matskolan - Ruokakoulu